Nyílászárók szigetelése

Műanyag nyílászárók energetikai felújítása Veszprém megyében.

Milyen lehetőségem van ablakcsere helyett?

A műanyag ablakok és ajtók karbantartása nagyon fontos ahhoz, hogy hosszú éveken át megfelelően működjenek. Eső, hó, fagy, hatalmas hőség, ezeknek a hatásoknak mind ki van téve egy külső nyílászáró. Nem is csoda hát, hogy pár év elteltével ráfér egy alapos átvizsgálás. Igaz, hogy a műanyag nyílászárót nem kell festeni, de a tartó részeik megereszkedhetnek. Ha akad vagy nem zár rendesen az ablak, akkor gyakran néhány csavart kell megszorítani vagy a pántokat helyre rakni. Az ajtók, ablakok rendszeres karbantartásával megelőzhetjük azt, hogy nyílászáróink idő előtt elromoljanak, ezzel rengeteg időt, energiát és pénzt megspórolhatunk a későbbiekben. Javasoljuk (nyitás és zárás gyakoriságának függvényében) az 1-3 évente szakember által végzendő nyílászáró karbantartás elvégzését.

Akár ablakcsere helyett! Kár volna ezért kicseréltetni az egész ablakot!

Hőszigetelő üveg cseréje

Az ablakfelület legjelentősebb része az üveg, így logikusan a hőveszteség is nagyrészt az üvegen keresztül történik. Energetikai felújítás során a nyílászáró alacsonyabb hőszigetelő értékű üvegét egy mai, korszerűbb és jobb hőszigetelő értékű üvegre cseréljük, fűtési költségeinek csökkentése érdekében. A gáztöltés és a korszerű üveg hőszigetelő tulajdonsága gazdaságosabbá teszi a fűtést és melegebb klímát varázsolnak a lakásba vagy irodába.

Beépítési hiba javítása

A nyílászáró hanyag beépítése következtében a fal és tok között szökik el a hő. Ennek okozója a rosszul vagy el nem végzett purhabozás. Amennyiben huzatot érez szelesebb időszakban, közvetlen a tok és a fal találkozásánál, érdemes szakemberrel megvizsgáltatni a purhab állapotát, jellegét. Természetesen, ha tetten érhető a hiány, vállaljuk és javasoljuk ennek pótlását.

Szigetelő gumi cseréje

A műanyag ablakoknál tökéletes zárásához elengedhetetlen a szigetelő gumitömítések megfelelő állapota. Az ablakok szigetelőanyaga idővel elöregszik, nem képes a feladatát ellátni. Amennyiben nyílászárónkban kicseréljük a gumit a hozzá való rendszergumira és elvégezzük a vasalati beállításokat, szinte az újkori paramétereit tudjuk produkálni az ablaknak.

FONTOS! Mielőtt az ablakcsere mellett döntenénk, érdemes mindenképpen, szakember véleményét kikérni a megoldással kapcsolatban!

Műanyag nyílászáró szigetelése Veszprém megyében:

Veszprém, Várpalota, Ajka, Pápa, Zirc, Balatonfüred, Balatonalmádi, Tapolca és a környező települések.

Miért szigeteltessük régi műanyag ablakunkat?

  • A fűtésszámla jelentős összegeket tud felemészteni havonta. Műanyag nyílászárók energetikai felújításával több tízezer forintot spórolhat.
  • Az energetikai felújítás sokkal olcsóbb, mint a műanyag nyílászárók cseréje.
  • A nyílászáró energetikai felújításával a lakás hangszigetelése és porszigetelése is javul.
Nyílászáró szigetelés Veszprém
Nyílászárók energetikai felújítása
Szigetelő gumi csere
Kérje díjmentes felmérésünket most!