Betörésvédelem

Műanyag nyílászárók betörés elleni védelme Veszprém megyében.

Nyílászárók betörésvédelmi megerősítése

Fontos a betöréssel szembeni ellenállóság, ezért műanyag nyílászárók biztonsági vasalatra való átszerelését is vállaljuk. A betörés megelőzhető a nyílászárókba utólag is beszerelhető mechanikai, biztonságtechnikai alkatrészekkel. Ezek a biztonsági elemek sokkal nagyobb biztonságérzetet nyújtanak, mint az alapkivitelben legyártott műanyag nyílászárók felszereltségei.

Bizonsági vasalat

A biztonsági zárfogadó és biztonsági görgő összezáródása megakadályozza a szárny kiemelését a tokból. Biztonsági vasalattal felszerelt ajtók és ablakok legalább annyira hátráltathatják a betörőt, hogy a hosszabb ideig tartó és meglehetősen zajos kísérletezgetése miatt feladja célját, és hamar távozzon.

Bizonsági kilincs

Az ablakok védelmére alapvetően fontos a zárható kilincs felszerelése, ez megakadályozza, hogy kívülről bármilyen formában is el lehessen mozdítani a zár szerkezetét. A kulcsos kilincs még az üveg betörése esetén is nyithatatlan, mert a betört üvegen benyúlva nem lehet elfordítani a kilincset, kizárólag kulccsal nyitható.

Bizonsági üveg

A ragasztott biztonsági üveget nagy szakítószilárdságú fólia tartja össze, vastagsága és súlya nagyobb, mint a hagyományos üvegé, ellenáll a betöréseknek, olyan védelmet biztosítva, amely megakadályozza emberek és tárgyak áthatolását az üvegen. Biztonságot nyújt a szándékos fizikai támadás, a vandalizmus, sőt még lőfegyverek ellen is.

A nyílászárók védelmére alkalmazott rendszerek jelentősen csökkentik a betörések kockázatát.

Műanyag nyílászárók betörésvédelmi megerősítése Veszprém megyében:

Veszprém, Várpalota, Ajka, Pápa, Zirc, Balatonfüred, Balatonalmádi, Tapolca és a környező települések.

Emelt szintű védelem műanyag nyílászárókhoz!

A speciálisan kialakított ablakok és ajtók alkalmazása jelentősen fokozza a többi biztonságtechnikai berendezés, mint például a riasztó hatékonyságát, hiszen ezen rendszerek alkalmazása által a behatolás jóval több időt vesz igénybe és persze nagyobb zajjal jár. Az esetek többségében így a betörő inkább tovább áll és lebukást kevésbé kockáztató otthonba próbál bejutni.

Hozzon döntést mi a drágább önnek, megóvni értékeit, vagy a betörés után intézkedni.

Biztonsági vasalat Veszprém
Biztonsági üveg Veszprém
Zárható kilincs Veszprém
Kérje díjmentes felmérésünket most!