Ablakpárkány szerelés

Párkány felszerelése, beépítése, cseréje Veszprém megyében.

Műanyag és alumínium ablakpárkány felszerelése

Az ablakok szinte elképzelhetetlenek párkányok és könyöklők nélkül. Szerepük különösen kívül nélkülözhetetlen, mert az ablakon lefolyó csapadékot a külső párkány vezeti el. E nélkül a lefolyó víz beázásokat okozhat a falazatban. A belső könyöklők pedig esztétikailag egészítik ki az ablakokat, és megkönnyítik az ablaknyílás vízszintes felületének takarítását is.

Műanyag párkány

Alumínium párkány

Cégünk vállalja műanyag párkányok, könyöklők és alumínium párkányok felszerelését, beépítését, cseréjét Veszprém megyében.

Párkányok felszerelése, cseréje Veszprém megyében:

Veszprém, Várpalota, Ajka, Pápa, Zirc, Balatonfüred, Balatonalmádi, Tapolca és a környező települések.

Műanyag párkány

A műanyag nyílászárókhoz leginkább a szintén műanyag külső belső könyöklőt ajánljuk, színtartóságuk, könnyű szerelhetőségük és együttes harmonizálásuk miatt. A műanyag használatának előnye, hogy ellenálló többek között a tisztítószereknek, a nedvességnek és a hő és fényhatásoknak. Ezáltal az éllettartama is kiugróan magas. Az általunk beépített műanyag párkányok egyszerűen és könnyen méretre szabhatók, ezáltal rugalmasan igazodik szinte minden felmerülő beépítési körülményhez, legyen szó új vagy felújított épületről.

Alumínium párkány

A külső ablakpárkányok esetében gyakran alumíniumot használunk. Ennek a modern anyagnak az az előnye, hogy rendkívül időjárásálló és az élettartalma magasabb, mint más anyagoké. Egy másik előnye, amit mindenképpen meg kell említeni, az alumínium termékeknek szinte nincs karbantartás igényük. Nem igényelnek semmiféle karbantartást, tisztítást a megjelenésük és funkciójuk megőrzése érdekében. A szinterezett alumíniumlemezből készült külső ablakpárkány fehér és színes kivitelben is kapható.

alumínium párkány Veszprém
ablakpárkány szerelés
műanyag párkány Veszprém
Kérje díjmentes felmérésünket most!